NYX SMINKE I POSTEN

Hei og god lørdag


For en stund siden bestilte en av oss sminke fra Cherry Culture og fikk hentet pakken på postkontoret.

Nyx Primer:


Denne primeren er helt hvit, den er kjempe fin å ta på huden og den har dekkevne. Den sitter hele dagen og jeg er kjempe fornøyd med den.
80 kr

Nyx Foundation:
Foundation er jeg super fornøyd med, denne fargen passer meg perfekt og har en god dekkevne og gir meg en naturlig finish.
Soft beige // 75 kr

Nyx ConcealerDenne passer min hudtone perfekt, den gir god dekkevne og lett og jobbe med.
Beige // 30 kr 

Nyx Eyeshadow baseNår jeg skulle bestille denne eyeshadow basen hadde jeg tenkt til å bestille den som heter skin tone, men den var utsolgt så prøvde meg på den som het white. Men angrer ikke, for øyenskyggen ser mer pigmentert ut og kommer tydeligere frem.
35 kr 

Nyx color lip balm
Denne syntes jeg var super fin og god å ha på. Liker fargen kjempe godt så disse skal jeg kjøpe fler av etter hvert.  Når du tar den på synker fargen inn og den sitter super lenge.
Thank you // 23 kr 

Nyx lip liner pencil
Denne var helt grei, ble litt skuffa siden trodde ikke fargen var så mørk som den var. Fargen på nette var helt annerledes enn i virkeligheten. Men den sitter bra og hvis du ikke tegner så hard og har en fin lipgloss over er den fin. 
Natural // 17 kr 

Jeg har flere liplinerer fra Nyx og vet dem er kjempe fine og sitter bra. 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Makeup Addicted

Makeup Addicted

18, Ski

Vi er 4 jenter fra Follo, ski-området som driver med en skole oppgave. Vi er 16-18 år og interesserer oss om sminke, akkurat som de fleste jenter i vår alder.

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits