THE BALM VS MAKEUPMEKKA

The Balm:
Highlighteren fra The Balm er utrolig god, og lett og jobbe med. Den er godt pigmentert og gir en naturlig golw i ansiktet. Den koster 200 kr. Pakningen er stødig og kompakt med et greit speil. Den har et fint utseende som gjør den fin i sminkemappen din.

Makeup mekka:
Highlighteren fra Makeupmekka er ganske lik i strukturen som highlighteren fra The Balm. Jeg kjøpte min på salg på makeupmekka.no og da kostet det 10kr. Men til vanlig koster den 79kr. Pakningen er kompakt og enkel med et stort speil. Utseende er ikke så spesielt men enkelt og greit.

Konklusjon:
Jeg vil ikke si noe negativt om highlighteren fra The Balm, men alt i alt er makeupmekka highlighteren et bedre kjøp. Du sparer masse penger og får nesten det samme produktet.

Jeg vil gi begge en 5 i terningkast. The Balm: Fordi den er stilig, utrolig god, stort speil og solid. Ble ikke 6, pga. prisen. Makeupmekka: Fordi den er god, billig og kompakt. Den rakk ikke 6, pga. kjedelig pakning.

Highlighten fra The Balm

Highlighten fra Makeup Mekka

Den til venstre er fra Makeup Mekka // Den til høyre er fra The Balm
Som dere ser, er det nesten ikke forskjell på disse. 

 

Én kommentar

Vanja

28.09.2012 kl.11:30

kult

Skriv en ny kommentar

Makeup Addicted

Makeup Addicted

18, Ski

Vi er 4 jenter fra Follo, ski-området som driver med en skole oppgave. Vi er 16-18 år og interesserer oss om sminke, akkurat som de fleste jenter i vår alder.

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits