GOD KVELD

Nå har jeg fått noe sminke i posten fra Cherryculture, og noe av dette var disse to neglelakkene fra NYX.  

 Denne er utrolig fin! Den er lett og påføre, og du kan fint ta fler lag uten at den flasser av og klumper seg. Fargen er kjempe søt!
Børsten er ikke så stor,  men den er fortsatt lett å påføre. Den tørker fort og legger seg med en matt overflate med litt glans. 

Denne er også veldig fin. Den var litt mer grå enn jeg hadde trodd, men den var også ganske lik som på bildet på nettsiden. Den er veldig fin, og er veldig fin til lyst. Denne er heller ikke særlig matte, noe jeg ble ganske skuffet over. Men i bruk og på er den omtrent lik som den andre.

Jeg må være litt ærlig å si at jeg ble litt skuffet når jeg fikk dem også. Jeg trodde disse skulle være helt matte, men det var de altså ikke. 
Fargene var veldig fine da, og selvom de ikke var helt matte så er jeg fornøyd.
Hvis du er ute etter en helt matte neglelakk er dette ikke det beste kjøpet for deg, men hvis du vil ha en neglelakk som holde og som er pen uten å glinse for mye er denne bra nok for deg!

Også må jeg bare si at å bestille sminke på Cherryculture er utrolig enkelt, og eneste ulempen er at det kanskje kan ta litt tid før du får det. Mitt tok 2 uker!

Én kommentar

Nina - VINN 5.000 KRONER!

11.10.2012 kl.09:20

Først av alt: KJEMPE FIN BLOGG! Har ikke vært her så mange ganger, men bare digger denne. Skal bli fast leser, så du kommer til å se mye til meg i kommentarfeltet fremover <3. Bare elsker virkelig at du er så ærlig og ikke prøver å være fake som alle andre. Det er så tragisk at alle skal være helt lik liksom.

Men du! Jeg har nå en konkurranse, du kan vinne et gavekort på 5000 kroner hos Sta Tour. Har du lyst å bli med? Hadde blitt veldig glad. Hadde også satt STOR pris på om du hadde giddet å dele konkurransen på bloggen og Facebook :-D !!! TUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

Makeup Addicted

Makeup Addicted

18, Ski

Vi er 4 jenter fra Follo, ski-området som driver med en skole oppgave. Vi er 16-18 år og interesserer oss om sminke, akkurat som de fleste jenter i vår alder.

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits