GOD MORGEN

Hei kjære lesere!
Vi beklager lite oppdateringer, men takker for talmodigheten og kommer nå med noe vi håper dere vil like!

Jeg (Sarah) fikk noe NYX sminke fra cherryculture i posten for (ikke så veldig) lenge siden, men har ikke fått muligheten til å blogge om det før nå.
Jeg blogget jo tidligere om neglelakkene og her kommer alt som kom i samme pakken!  

Her ser dere alt samlet (blushen ble veldig uklar og jeg beklager for det)Dette er neglelakkene jeg har blogget og tidligere (se inlegget under for mer informasjon)


Denne blushen er i fargen Desert Rose. Jeg personlig liker denne fargen utrolig godt. Den gir en utrolig fin glød og frisker opp ansiktet sitt utrolig bra! Den sitter hele dagen (hvis jeg ikke gnir meg mye i ansiktet) og den er utrolig fin! Dette er de utrolig fine leppestiftene mine! De var ikke helt like som på bilder på nettsiden, de var finere! Den til høyre i fargen Flower er utrolig fin. Den er frosta og gir en utrolig fin glød. 
Den til venstre i fargen Rose hadde tørket ut når jeg fikk den (kanskje dere ser det på bildet) så jeg fikk ikke brukt den, noe som er utrolig synd for jeg likte fargen utrolig godt. Jeg er ihvertfall fornøyd med Flower!Dette er de utrolig fine liplinerene! De er i fargene (fra venstre) Sand pink, Rose, Coffee og Hot pink. Disse er utrolig gode og fine. De er myke og lette å påføre. De gir også utrolig fin farge, og er mine favoritt liplinere! 

Håper dere liker det! Og TAKK igjen for talmodigheten, vi lover å bli bedre! 

Sarah 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makeup Addicted

Makeup Addicted

18, Ski

Vi er 4 jenter fra Follo, ski-området som driver med en skole oppgave. Vi er 16-18 år og interesserer oss om sminke, akkurat som de fleste jenter i vår alder.

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits