REAL TECNIQUES

Hei igjen! 

Jeg (Marie) fikk noen børster i posten 5 dager etter jeg bestilte de fra iHerb fra merket RealTECNiques by Samantha Chapman.

Fra venstre har vi Buffing brush, det er en ganske liten pudder børste som gir en god dekk evne med syntetiske børste hår, denne kan brukes til pudder og flytende foundation. Contour brush, denne børsten er til å kontuere skinnende via bronzer og brush men kan også brukes til highlight. Pointed foundation brush, det er en liten foundation børste. Den er veldig liten så du må jobbe godt med den. Den gir passe god dekk evne og det eneste negative er at den er liten, den er også veldig god på detaljert foundation. Den siste heter Detailer brush, det er en concealer børste som du kan dekke urenheter med.  

Dette er bare et litt nærmere bilde. 

Fra høyre ser du Deluxe crease brush, den er til å blende ut øyenskygger med, men jeg bruker den til concealer. Så har du Base shadow brush, den bruker jeg til øyenskygger. Så har du accent brush som jeg bruker til nøye øyenskygge, concealer osv. Så har du Pixel-point eyeliner brush, det ligger litt i navnet at den brukes til eyeliner, og den etter min mening syntes jeg er litt for tykk til eyeliner. Den siste er Brow brush, som brukes til brynene. 


Bilder tatt av Sarah

Marie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Makeup Addicted

Makeup Addicted

18, Ski

Vi er 4 jenter fra Follo, ski-området som driver med en skole oppgave. Vi er 16-18 år og interesserer oss om sminke, akkurat som de fleste jenter i vår alder.

Kategorier

Arkiv

Design

  • Designet mitt er laget av Ragnhild Buller. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes.
hits