INSPO

God morgen! 

Vi trenger litt inspirasjon og noen tips om hva vi kan blogge om videre, for vi er litt usikre på hva dere egentlig vil se og høre om. Kan ikke dere komme med noen tips da? Så lover vi at vi skal bli bedre!

Sjekk ut denne videoen, utrolig bra tips! De har tilbud på hele settet nå til 199,- HER

♥ Vi snakkes senere! Ha en fortsatt fin Onsdag 

REAL TECNIQUES

Hei igjen! 

Jeg (Marie) fikk noen børster i posten 5 dager etter jeg bestilte de fra iHerb fra merket RealTECNiques by Samantha Chapman.

Fra venstre har vi Buffing brush, det er en ganske liten pudder børste som gir en god dekk evne med syntetiske børste hår, denne kan brukes til pudder og flytende foundation. Contour brush, denne børsten er til å kontuere skinnende via bronzer og brush men kan også brukes til highlight. Pointed foundation brush, det er en liten foundation børste. Den er veldig liten så du må jobbe godt med den. Den gir passe god dekk evne og det eneste negative er at den er liten, den er også veldig god på detaljert foundation. Den siste heter Detailer brush, det er en concealer børste som du kan dekke urenheter med.  

Dette er bare et litt nærmere bilde. 

Fra høyre ser du Deluxe crease brush, den er til å blende ut øyenskygger med, men jeg bruker den til concealer. Så har du Base shadow brush, den bruker jeg til øyenskygger. Så har du accent brush som jeg bruker til nøye øyenskygge, concealer osv. Så har du Pixel-point eyeliner brush, det ligger litt i navnet at den brukes til eyeliner, og den etter min mening syntes jeg er litt for tykk til eyeliner. Den siste er Brow brush, som brukes til brynene. 


Bilder tatt av Sarah

Marie

GOD MORGEN

Hei kjære lesere!
Vi beklager lite oppdateringer, men takker for talmodigheten og kommer nå med noe vi håper dere vil like!

Jeg (Sarah) fikk noe NYX sminke fra cherryculture i posten for (ikke så veldig) lenge siden, men har ikke fått muligheten til å blogge om det før nå.
Jeg blogget jo tidligere om neglelakkene og her kommer alt som kom i samme pakken!  

Her ser dere alt samlet (blushen ble veldig uklar og jeg beklager for det)Dette er neglelakkene jeg har blogget og tidligere (se inlegget under for mer informasjon)


Denne blushen er i fargen Desert Rose. Jeg personlig liker denne fargen utrolig godt. Den gir en utrolig fin glød og frisker opp ansiktet sitt utrolig bra! Den sitter hele dagen (hvis jeg ikke gnir meg mye i ansiktet) og den er utrolig fin! Dette er de utrolig fine leppestiftene mine! De var ikke helt like som på bilder på nettsiden, de var finere! Den til høyre i fargen Flower er utrolig fin. Den er frosta og gir en utrolig fin glød. 
Den til venstre i fargen Rose hadde tørket ut når jeg fikk den (kanskje dere ser det på bildet) så jeg fikk ikke brukt den, noe som er utrolig synd for jeg likte fargen utrolig godt. Jeg er ihvertfall fornøyd med Flower!Dette er de utrolig fine liplinerene! De er i fargene (fra venstre) Sand pink, Rose, Coffee og Hot pink. Disse er utrolig gode og fine. De er myke og lette å påføre. De gir også utrolig fin farge, og er mine favoritt liplinere! 

Håper dere liker det! Og TAKK igjen for talmodigheten, vi lover å bli bedre! 

Sarah 


 

GOD KVELD

Nå har jeg fått noe sminke i posten fra Cherryculture, og noe av dette var disse to neglelakkene fra NYX.  

 Denne er utrolig fin! Den er lett og påføre, og du kan fint ta fler lag uten at den flasser av og klumper seg. Fargen er kjempe søt!
Børsten er ikke så stor,  men den er fortsatt lett å påføre. Den tørker fort og legger seg med en matt overflate med litt glans. 

Denne er også veldig fin. Den var litt mer grå enn jeg hadde trodd, men den var også ganske lik som på bildet på nettsiden. Den er veldig fin, og er veldig fin til lyst. Denne er heller ikke særlig matte, noe jeg ble ganske skuffet over. Men i bruk og på er den omtrent lik som den andre.

Jeg må være litt ærlig å si at jeg ble litt skuffet når jeg fikk dem også. Jeg trodde disse skulle være helt matte, men det var de altså ikke. 
Fargene var veldig fine da, og selvom de ikke var helt matte så er jeg fornøyd.
Hvis du er ute etter en helt matte neglelakk er dette ikke det beste kjøpet for deg, men hvis du vil ha en neglelakk som holde og som er pen uten å glinse for mye er denne bra nok for deg!

Også må jeg bare si at å bestille sminke på Cherryculture er utrolig enkelt, og eneste ulempen er at det kanskje kan ta litt tid før du får det. Mitt tok 2 uker!

ØYENSMINKE HVERDAG

Hei hei

Vi har testet ut mye sminke nå, så vi vil komme med noen sminke bilder også, hva vi bruker, hvordan vi legger det på og bilder underveis. 
Vi har sminket øyne til hverdag i nude.

Her har hun lagt på øyeskygge massenSå la hun på en champagne farge over hele lokket Så la ut på en mørk i globalen

Så la hun på en mørk masse

Sånn ble resultatet. 

Vi syntes dette er en veldig enkel og grei hverdagssminke. Den er veldig nude og fin.

SMINKEKOSTER FRA MAKEUPMEKKA

Hei hei

For en stund siden nå fikk jeg sminkekostene mine, som jeg bestilte fra Makeup Mekka, i posten. Jeg bestilte 12 forskjellige koster for 299 kr. Før 1078kr. Det kaller jeg et kupp. Og det er alltid fint å bytte ut sminkekostene engang i blant og alltid gøy å bestille og vente på noe i posten.

Large Powder Brush 131
Denne var kjempe fin, bruker den hver dag når jeg påfører pudderet mitt og er ganske fornøyd med den.

Duo Fibre Brush 101
Denne børsten prøvde jeg som en foundation børste og har kun brukt èn gang. Jeg hadde håpet på at hårene var mye tettere enn det den var. Syns den var for tynn så den etterlot seg masse striper i ansiktet mitt, så ikke noe fornøyd med den.

Blush Brush 401
Denne Rouge børsten bruker jeg hver dag og er ganske fornøyd med denne. Den er myk og fin, og påfører akkurat riktig med blush. Og passer perfekt under kinnbena.

Large Angled Blush Brush 411
Denne børsten bruker jeg til highlighter, blush og til og kontuere med. (kontuere vil si å skyggelegge)

Foundation Brush 111
Denne Foundation børsten jeg hver dag og legger foundation mitt fint på huden og etterlater ingen striper.

Concealer Brush 121
Concealer børsten bruker jeg kun hvis jeg har flytende Concealer. Den er stor og myk så denne liker jeg kjempegodt.

Shader Brush 212
Denne øyenskyggekosten er perfekt til å legge øyenskygge over hele lokket på øyet.

Blender Brush 201
Denne børsten bruker jeg hvis jeg skal blende ut to av fargene jeg har lagt på øyelokket.

Pencil Brush 205
Dette er en super fin børste som jeg bruker til litt mer detaljerte arbeid f.eks. til smokey eyes.

Angled Brown Brush 245
Denne børsten bruker jeg når jeg skal farge brynene mine hvis jeg ikke bruker vanlig fast farge pen. Den er kjempe fin og lett å jobbe med.

Small Angled Brush 235
Denne børsten er super fin hvis du skal legge krem-eyeliner eller en skygge under øyet.

Makeup Addicted

Makeup Addicted

18, Ski

Vi er 4 jenter fra Follo, ski-området som driver med en skole oppgave. Vi er 16-18 år og interesserer oss om sminke, akkurat som de fleste jenter i vår alder.

Kategorier

Arkiv

hits